Krattenwasserij

In onze krattenwasserij reinigen we levensmiddelenkratten grondig en hygiënisch. Met geavanceerde wasmachines en gespecialiseerde reinigingsmiddelen bieden wij een efficiënte en betrouwbare service.

Onze moderne wasmachines gebruiken de beste reinigingsmiddelen om uw kratten volledig vrij van vuil en bacteriën te maken, conform de hoge hygiënenormen van de voedselindustrie. Om de hoogste hygiënestandaarden te garanderen, testen wij regelmatig de kratten op micro-organismen. Dit zorgt ervoor dat onze reinigingsprocessen effectief zijn en uw kratten veilig zijn voor hergebruik.

Ons ervaren team zorgt ervoor dat elke reiniging aan de hoogste standaarden voldoet, zodat uw kratten veilig en schoon terugkeren naar uw productieproces. Wij bieden een flexibele service die aansluit op uw behoeften, of het nu gaat om grote of kleine aantallen kratten.

Wij kunnen onze krattenwasservice efficiënt combineren met onze transportdiensten. Dit betekent dat we uw kratten kunnen ophalen en afleveren op de door u gewenste tijden, zodat we perfect kunnen aansluiten op uw productieproces. Door deze combinatie kunnen wij snel en betrouwbaar inspelen op de behoeften van uw bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze krattenwasserij en hoe wij u kunnen helpen uw logistieke processen te optimaliseren.

Onze andere diensten:

LOGISTICS

Welkom bij Van Den Heuvel Logistics B.V., een familiebedrijf dat al vele jaren actief is in de transportsector en gevestigd is in Venlo. 

COLDSTORE

Onze geavanceerde vriesopsalg-faciliteiten bieden uitgebreide opslagmogelijkheden om aan al uw behoeften te voldoen.

Scroll naar boven