Van Den Heuvel Logistics Venlo

Welkom bij Van Den Heuvel Logistics B.V., een familiebedrijf dat al vele jaren actief is in de transportsector en gevestigd is in Venlo. Wij staan bekend om onze flexibele, betrouwbare en klantgerichte aanpak met een informeel karakter. Met trots bieden wij uitgebreide ervaring en expertise in zowel de food- als non-foodsectoren. Onze diensten zijn ontworpen om u te ontzorgen en te voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van transport en logistiek.

Recent hebben we ons dienstenpakket verder uitgebreid met een krattenwasserij en (diepvries)opslag. Onze krattenwasserij zorgt voor grondige en hygiënische reiniging van uw kratten, conform de strengste hygiënevoorschriften. Onze (diepvries)opslag biedt veilige en efficiënte opslagfaciliteiten voor uw gekoelde en bevroren producten. Hiermee kunnen wij nog beter inspelen op uw logistieke behoeften.
Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de geldende voedselveiligheidsregelgeving, wat blijkt uit onze FSSC 22000-certificering. Dit certificatieschema, gebaseerd op ISO 22000, wordt erkend door het Global Food Safety Initiative (GFSI) en garandeert dat wij voldoen aan de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid.

Wij beschikken over de juiste vergunningen voor (internationaal) wegvervoer en hebben een modern, functioneel wagenpark met ervaren chauffeurs. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden, variërend van transport en koeriersdiensten tot de recent toegevoegde krattenwasserij en (diepvries)opslag.

Bij Van Den Heuvel Logistics B.V. begrijpen we dat uw logistieke behoeften variëren. Daarom staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Of het nu gaat om transportdiensten of onze nieuwe opslag- en krattenreinigingsservices, wij zijn er om u te ontzorgen.

Onze andere diensten:

COLDSTORE

Onze geavanceerde vriesopsalg-faciliteiten bieden uitgebreide opslagmogelijkheden om aan al uw behoeften te voldoen.

Krattenwasserij

Onze krattenwasserij zorgt voor grondige en hygiënische reiniging van uw kratten, conform de strengste hygiënevoorschriften. 

Scroll naar boven